spacer.png, 0 kB
Stomorska
---
Stomorska °C | Split °C | Lošinj °C | Osijek °C | Pula °C | Rijeka °C | Dubrovnik °C | Zadar °C | Zagreb °C

UPHA ČLAN


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Početna arrow Impressum
Ispis E-mail
Impressum
   
 

Turistička agencija m-traveltouristservice

T.U.O. "M"
MBO  91934753
Ag.nr. HR-B-21 -17010006136

Veli Dolac 15
HR - 21 432 Stomorska
otok ŠOLTA
Hrvatska

Tel.: + 385 - 21 / 71 83 09
SOS:  + 385 - 98 / 165 75 0 4
Fax:  +385 - 21 / 71 83 10

e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
WEB:   www.m-tts.com    www.solta-mtts.hr

Član :
uhpa.png
 

 

 

DRV

 

O m-traveltouristservice agenciji

Turistička agencija m-traveltouristservice, ID Code HR-AB-21-17010006136 koja djeluje u sklopu Turističko uslužnog obrta „M“ sa sjedištem u Stomorskoj, Veli Dolac 15 na otoku Šolti, te sa svojim uredima pored agencije-sjedišta u Stomorskoj, u Rogaču i Maslinici (ovaj ured posluje samo u ljetnoj sezoni ), te novootvorenom uredu u Splitu na adresi Narodni trg 13 (Pjaca) – u svojoj petoj godini poslovanja ne predstavlja samo turističku agenciju već ujedno i čitav sistem prezentacije i prodaje turističkih usluga i kapaciteta preko interneta te drugih medija.
Kao ravnopravni član Udruge hrvatskih putničkih agencija UHPA-e, te jedna od triju članica iz Hrvatske Njemačkog udruženja putničkih agencija i turoperatora DRV – mi kao stručni tim m-traveltouristservice, ova članstva doživljavamo kao priznanje za naš trud i posao kojeg volimo, a ujedno predstavlja i znak kvalitete, zakonske regularnosti i ozbiljnosti naše agencije.
Kako bi Vam m-traveltouristservice što kvalitetnije i uspješnije prezentirao i ponudio da iz svog doma ili ureda rezervirate Vaš smještaj za odmor, potrudili smo se da kreiramo svoje internet stranice i to:

  • www.m-tts.com, www.solta-mtts.hr: internet stranica koja će Vam pomoći ne samo pronaći adekvatan smještaj na otoku Šolti u njenim prekrasnim idiličnim mjestima Maslinici, Nečujmu, Rogaču i Stomorskoj, već ćete otkriti i nove pojedinosti i zanimljivosti o ovome zelenom otoku. Kako doći do Hrvatske, do otoka Šolte iz Splita doznati ćete kroz naša Savjetovanja za putovanja, kao i ažurirane vozne redove trajekata „Jadrolinije“,  katamarana „Splittours“ čiji smo agenti na otoku, kao i autobusnoj povezanosti na otoku. Ponuda naših izleta, kao i usluga iznajmljivanja (čamci, bicikle i scooteri) uz specijalne ponude za tenis i školu ronjenja Vaš odmor na otoku Šolti će učiniti nezaboravnim trenucima u novoj ljubavi prema ovome idiličnom djeliću ljepote Dalmacije. Čar ljepote nedirnute prirode možete doživjeti pogledom na film o otoku Šolti koji je ugrađen na stranici ( samo na hrvatskom jeziku), a tu je i naš izbor privatnog smještaja i na nekim destinacijama Srednje Dalmacije, kao i ponuda krstarenja, te jedrilica i katamarana naših partner agencija. Link o charter-zrakoplovima za Njemačku i daleku Skandinaviju, te brodskim linijama „Blue Line“ i „Snav“ do susjedne Italije - olakšat će Vašu odluku za jedno kratko putovanje.
  • www.m-travelonline.com: internet stranica koja je upravo kreirana pokazuje nove usluge i oblike naše ponude u kojem je posebna pažnja data luksuznoj ponudi smještaja i to luksuznim hotelima i apart hotelima, te luksuznim vilama sa bazenima koje se nalaze u neposrednoj blizini mora.  Široka ponuda jedrilica, eksluzivna ponuda Sunseeker jahti, te ponuda krstarenja luksuznim guletima – i istraživanje čari i skrivenih ljepota Jadrana, jedinstvena je mogućnost na kojoj našoj maloj, ali velikoj zemlji za odmor mnogi zavide. Za grupe i strane touroperatore pripremljen je program raznih tura za upoznavanje Hrvatske. A za Splićane i ostale Dalmatince koji gravitiraju Splitu, naš ured u Splitu koji je smješten nadomak zidina drevne palače – ljetnikovca Dioklecijana, na Narodnom trgu br.13 (Pjaci), prezentira široki spektar putovanja i tura za mnoge destinacije u Europi s polaskom iz Splita, kao i daleka putovanja. Ovdje je i prezentiran i naš Wellnes program, kao i program skijanja u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji, te Bosni i Hercegovini za individualna putovanja, kao i grupna putovanja na koja Vas prati naš stručni turistički pratitelj iz Splita.
Zadnja Promjena ( Subota, 26 Travanj 2008 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
spacer.png, 0 kB
  • Dobro došli
  • Welcome
  • Willkommen
  • Benvenuti